Vi söker en Ekonomi- och kundservicechef

 2018-03-22

Vi söker dig med goda kunskaper inom fastighetsekonomi som med ett kommunikativt och positivt ledarskap vill vara med och driva utvecklingen av bostadsmarknaden i Enköping.

Tjänsten
Som ekonomi- och kundservicechef har du huvudansvaret för att företaget har en stabil ekonomi och god kontroll på intäkter, kostnader, betalningsflöden samt marknadsvärdet på våra fastigheter. Du ansvarar även för vår kundservice och processen kring vår uthyrning. Till din hjälp har du fyra medarbetare, två inom ekonomi och två inom kundservice. Förutom att följa upp och styra bolagets ekonomi ingår även att utveckla rutiner och processer för ett effektivt arbete tillsammans. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Ta fram månadsrapporter, prognoser, årsbokslut och budget
• Arbeta med investeringskalkyler och uppföljning i våra projekt
• Bevakning av låneportfölj
• Kontaktperson för revisorer, banker och myndigheter
• Koncernredovisning
• Personalansvar för fyra medarbetare
• Leda och ansvara för det dagliga arbetet på avdelningen
 
Bakgrund
Som person är du strukturerad, analytisk och driven. Du trivs med att arbeta i en mindre organisation med såväl operativa som strategiska frågor och är en van och pedagogisk kom-munikatör. Du besitter goda ledaregenskaper och är bra på att skapa kontakter och goda relationer. Du är också noggrann och har en utpräglad kvalitetskänsla samt en god prioriteringsförmåga. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal som skrift.

Vidare tror vi att du har:
- Högskole/universitetsexamen inom ekonomi eller annan relevant utbildning
- Erfarenhet från fastighetsbranschen där kunskap inom fastighetsekonomi är mycket meriterande
- Erfarenhet från investeringskalkylering är meriterande
- Erfarenhet av finanshantering och upplåning är meriterande
- Erfarenhet av ledarskap och tidigare personalansvar är meriterande
- Erfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande men inget krav

AB Enköpings Hyresbostäder vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
Ansökan
Ansökan med CV och personligt brev mailas till vår marknadschef Sara Grandin på sara@ehb.se senast den 1 maj, märk mailet med ”Ansökan Ekonomi- och kundservicechef”.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.