Sommarhälsning

 2018-06-21

Sommarvärmen och det soliga vädret har varit med oss ett tag och nu är strax även sommarledigheten här. Jag vill gärna ta tillfället i akt och titta tillbaka på halvåret som gått där de första månaderna på året har varit en intensiv period. Vi har bland annat tackat av tidigare vd Jennie Sahlsten och jag har arbetat för att sätta mig in i verksamheten och träffat hyresgäster och medarbetare.

Planeringen för en av de största renoveringarna i EHB:s historia; up...prustningen av 700 lägenheter i Romberga, har varit i fokus och första etappen påbörjas i oktober. För oss är det viktigt att du som hyresgäst kan vara med och påverka och tycka till om ditt boende. Vi har därför i ett tidigt skede i planeringen arbetat med boendeinflytande via en referensgrupp för att få till en riktigt bra renovering med utgångspunkt från de boendes behov.

I maj tog vi det första spadtaget på Bacho där vi nu är i full fart med att bygga totalt 164 lägenheter varav 56 ungdomslägenheter. Här satsar vi på att bygga både miljösmart och för att bevara området med dess historia.
Vi har också rekryterat en ny ekonomi- och kundservicechef och hälsar från augusti Malin Wikman välkommen till oss på EHB.

Under sommarmånaderna välkomnar vi också våra sommarjobbare som börjar hos oss nu i juni och hjälper till under sommaren för att skapa trevliga och trivsamma miljöer i våra områden.

Vi på EHB finns till för dig som boende; när vi hjälper till inför en renovering, när du behöver hjälp med en reparation, när du skriver på ditt första avtal och i många andra situationer. Som hyresgäst är du viktig för oss och vi strävar varje dag för att kunna erbjuda dig Sveriges mest innovativa, trevliga och trygga boende.

Slutligen vill jag passa på att tipsa om Västerledsdagen den 18 augusti där vi hälsar alla våra hyresgäster, boende i området och alla andra varmt välkomna till en rolig dag med många aktiviteter för både barn, ungdomar och vuxna.

Glad sommar önskar vi på EHB!

Carina Weir
VD, Enköpings Hyresbostäder