EHB är nominerade till Kundkristallen för största lyft av serviceindex

 2019-01-11

Vi på EHB har blivit nominerade till Kundkristallen för största lyft av Serviceindex i hyresgästenkäten 2018. EHB är som enda kommunala bolag nominerade i kategorin 500 – 2999 lägenheter tillsammans med ByggVesta och Wermlands Invest. Kundkristallen delas ut på Benchmark Event den 7 februari i Stockholm.

BENCHMARK EVENT
Benchmark Event är en årlig tillställning där man uppmärksammar de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolagen som av sina hyresgäster utsetts till de bästa hyresvärdarna. Priserna delas ut till de företag som gjort största förbättringen av sin service, jämfört med den förra mätningen, och till företagen med bästa totalresultat i kategorierna Service, Produkt och Profil. Vinnare utses i olika kategorier och klasser.
 
SERVICE TILL HYRESGÄSTEN I FOKUS
2016 antog EHB visionen att erbjuda Sveriges mest innovativa, trevliga och trygga boende. Ett av ledorden för att nå vår vision är service. EHB har under flera år genomfört hyresgästundersökningar och arbetat med resultatet från undersökningen som en del i att utveckla bolaget och servicen till våra hyresgäster.
 
Vi på EHB finns till för våra hyresgäster – att få nomineringen är ett kvitto på att vi är på rätt väg i den resa vi inledde 2016. Det är också en fantastisk återkoppling till våra medarbetare som varje dag strävar efter att ge våra hyresgäster bästa möjliga service. Jag vill även rikta ett stort tack till våra hyresgäster som genom sin feedback till oss i vardagen och genom att svara på hyresgästenkäten hjälper oss att ständigt förbättra oss. / VD Carina Weir