Sommarhälsning till våra hyresgäster

 2019-06-20

Nu är sommaren här, för många en tid för avkoppling och ledighet. Det är också en tid för reflektion och tacksamhet.

Förra sommaren stod vi i startgroparna för att dra igång en av de största renoveringarna i EHB:s historia – renoveringen av 700 lägenheter i Romberga. Projektet är nu i full gång och de första hyresgästerna har flyttat tillbaka till nyrenoverade lägenheter. Ni som flyttat tillbaka har fått besvara en enkät med frågor hur ni upplevt renoveringen. Vi vill tacka för den fina återkoppling vi fått i enkäten – det är kul att höra att ni trivs så bra i lägenheterna och att ni tycker vi har gjort ett bra jobb med information kring renoveringen.

Jag vill också särskilt tacka för de förbättringsförslag vi får; via enkäten efter renoveringen, vår stora hyresgästundersökning eller på andra sätt framförd till oss på EHB. Era förbättringsförslag och återkoppling är viktig i vår strävan att erbjuda Sveriges mest innovativa, trevliga och trygga boende.

Denna vecka togs det första spadtaget på vår nyproduktion på Älvdansen där vi bygger klimatsmarta lägenheter på bästa pendlingsläge. 2021 hälsar vi de första hyresgästerna välkomna till vårt nya kvarter. Några som vi redan i år får hälsa välkomna är hyresgästerna som i december flyttar in i Bahcos tidigare huvudkontor. Också på Sadelmakaren flyttar nu de första in i de ombildade bostadsrätterna.

Vi på EHB finns till för dig som hyresgäst. Du möter oss bland annat när vi klipper gräsmattorna, byter belysning, ser till att våra miljörum är trevliga, har visningar eller när du behöver få hjälp med att reparera något. Vi har öppet under hela sommaren och förutom vår ordinarie personal får vi under sommaren förstärkning av sommarjobbare som hjälper till för att skapa trevliga och trivsamma bostadsområden.
Slutligen vill jag hälsa alla våra hyresgäster, boende i området och alla andra varmt välkomna till Västerledsdagen den 17 augusti - en rolig dag med många aktiviteter tillsammans på Västerleden.
 
Glad sommar önskar vi på EHB!
 
Carina Weir
Vd, Enköpings Hyresbostäder