Nu söker vi en systemansvarig

 2019-07-09

Är du riktigt skarp på systemförvaltning och systemutveckling och vill hjälpa oss att erbjuda Sveriges mest innovativa, trevliga och trygga boende?

Är du intresserad av fastigheter och allmänt kunnig inom systemförvaltning och systemutveckling?


Då är det kanske dig vi söker till en helt ny roll hos oss som systemansvarig. Som systemansvarig är du vår interna expert på alla våra system och håller koll på att vi använder systemen på rätt, optimalt sätt, deltar i nätverk och användardagar och inte minst; driver och utvecklar vårt interna arbete.

Du kommer att förvalta och delta i vidareutveckling av ett flertal viktiga system, framför allt i uppgraderingen och utvecklingen av vårt fastighetssystem, Fast 2. Tillsammans med vår kommunikatör kommer du ha det tekniska ansvaret för hemsida och andra utåtriktade medier.

Bakgrund
Vi tror att du har en akademisk examen eller motsvarande utbildning inom relevant område för tjänsten eller längre arbetslivserfarenhet av systemförvaltning. Meriterande är egen arbetslivserfarenhet av fastighetsförvaltning i en systemnära roll.

Eftersom du kommer jobba mycket nära verksamheten så är det viktigt att du är en social, lyhörd och ansvarstagande person som aktivt stämmer av behov och tycker om att samarbeta med andra.

Du är losningsorienterad och har ocksa en god pedagogisk förmaga och är bekvam med att halla utbildningsinsatser.

Du kommer att ha stora möjligheter att själv vara delaktig i hur rollen formas.

Vår drift och IT-support handhas i övrigt av Enköpings kommun.

Ansökan
Ansökan med CV och personligt brev mailas till jobb@ehb.se senast den 9 augusti, märk mailet
med ”Ansökan Systemansvarig”.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Vid frågor: kontakta ekonomichef Malin Wikman på malin@ehb.se
 
Läs hela annonsen här