Sommarhälsning till våra hyresgäster

 2020-06-18


En välförtjänt återhämtning efter en utmanande tid närmar sig nu för många

I världen såväl som lokalt i Enköping har vi alla påverkats av den pandemi som vi tillsammans försöker hantera och bekämpa. EHB har vidtagit ett antal åtgärder med syfte att minimera smittspridning och fortsatt kunna finnas till för och hjälpa våra hyresgäster. Jag vill rikta ett särskilt stort tack till er alla som hjälper oss med detta genom att följa de åtgärder vi satt in så som att lämna bostaden när vi åtgärdar serviceanmälningar och att fler av er använder våra icke-fysiska kontaktvägar som Mina sidor, webb, e-post och telefon.

I början av juni välkomnade vi de första hyresgästerna som flyttade in i vår sista etapp för bostäder samt lokaler och Kvarteret Skiftnyckeln väcks nu till liv i nya stadsdelen Bahcostaden. Det som kvarstår för oss att slutföra i projektet är den gamla matsalen som görs om till en modern förskola som öppnar i januari. Inte mindre än 146 hyresbostäder med detta fantastiska läge varav 58 ungdomsbostäder har EHB:s projekt kompletterat Enköpings bomarknad med och samtidigt värnat en viktig del av Enköpings historia.

Efter sommaren ser jag särskilt fram emot att ta del av resultatet från den stora hyresgästenkäten som vi skickade ut i början på juni. Många har redan skickat in sina svar och jag hoppas att ni tar chansen att dela med er av era upplevelser av att ha oss som hyresvärd och låta oss veta hur ni trivs i era bostäder och bostadsområden!

För alla er som stannar hemma i sommar vill jag gärna lyfta fram att vi tillsammans med Enköpings Rugbyklubb arrangerar kostnadsfri utomhusgympa för alla våra hyresgäster över 16 år varje vecka under sommaren. Håll utkik på ehb.se för att boka plats!

Slutligen vill jag önska er alla en bra sommar – ta hand om er och ta hand om varandra!

Carina Weir, VD