Categories: Nyheter 2016
      Date: Jun 11, 2019
     Title: Nu söker vi en kommunikationsansvarig 
Då vår nuvarande marknads- och kommunikationsansvarig går vidare mot nya utmaningar söker vi dig som är driven, prestigelös, brinner för kommunikation och marknadsfrågor och som vill vara med och utveckla allmännyttan i Enköping.


Tjänsten
Som kommunikationsansvarig har du ett övergripande ansvar för vår kommunikation och samt stöttar organisationen i kommunikations- och marknadsfrågor. I dina arbetsuppgifter och ansvar ingår bland annat:

Bakgrund
Vi vill att du som söker har minst två års erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete från en bred roll som har innefattat strategiskt och operativt kommunikations- och marknadsföringsarbete. Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation och/eller marknadsföring eller liknande.

Du är van vid att aktivt söka information och snabbt sätta sig in i, förstå och förklara för andra den informationen. Du har en mycket god stilistisk förmåga och ett korrekt, pedagogiskt och intresseväckande uttryckssätt. Du är van vid och har en god förmåga att framställa texter för olika kanaler så som digitalt, trycksaker, årsredovisningar och säljmaterial.

Som person är du kreativ och handlingsorienterad med en god samarbetsförmåga och en ödmjuk och prestigelös inställning. Du har ett strategiskt och långsiktigt tänkande och en förmåga att hantera parallella projekt och aktiviteter och har ett digitalt mindset.

Du har en hög kunskapsnivå i Office och du får gärna ha kunskap i Adobe. Du har
professionella kunskaper i både svenska och engelska och kan du fler språk så ser vi det som
ett stort plus.

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev mailas till jobb@ehb.se senast den 4 augusti, märk mailet
med ”Ansökan Kommunikationsansvarig”.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Vid frågor: kontakta vd Carina Weir på carina@ehb.se
 
Läs hela annonsen här >>>