Älvdansen enkät

Låt oss veta vad du tycker om ditt boende och EHB! Dina och dina grannars svar i enkäten har stor betydelse för vilka åtgärder vi sedan genomför för att vidareutveckla oss och ditt boende!

Vi är enormt tacksamma för att du tar dig tid att svara på enkäten!

Ta chansen att vinna ett presentkort!

Svarar du på alla frågor i enkäten är du med i utlottningen av 10 st Enköpings presentkort med ett värde på 200 kr. Här kan man handla med presentkortet.

Enköpings presentkort

Vinnarna lottas fram och meddelas i oktober. Själva utlottningen sköts av AktivBo. Av redovisningsskäl måste EHB få veta namnen på de som har vunnit men EHB får inte veta mer om personernas svar i enkäten än att de har svarat på alla frågor. Svarsalternativen "Har ingen uppfattning", "Har inte tagit ställning" och "Inte aktuellt" räknas som att du har svarat på frågan.


Så här kan du svara på enkäten

En datorskärm, en surfplatta och en mobiltelefon

Enkäten skickas till dig via e-post den 1:a september från företaget AktivBo. Titta gärna i din skräppost om du inte har fått utskicket i din inkorg.

Du kan svara via dator, surfplatta eller mobiltelefon. Sista dag att svara är 30:e september.

Enkäten finns på svenska och engelska.

Frågor & svar

Enkäten skickas till alla som har ett hyreskontrakt på Eiravägen eller Friggavägen som gäller 1:a augusti och som har registrerat en e-postadress hos EHB.

Det är svårt att ge en tidsuppskattning. Det är cirka 60 frågor.

Utöver frågorna finns det även möjlighet att skriva egna kommentarer helt anonymt. Skriv inget i enkäten som kan identifiera vem du är.

Kontrollera om e-postutskicket har hamnat i din skräppost, avsändaren är AktivBo och det skickades 1:a september.

Har du inte fått e-postutskicket ber vi dig kontakta AktivBo så kontrollerar de dina kontaktuppgifter och skickar e-postutskicket till dig igen. Du kontaktar AktivBo via e-post info@aktivbo.se eller telefon 08-23 39 85.

Har du glömt bort att svara på enkäten skickar AktivBo ut en påminnelse till dig via e-post och SMS om du har registrerat dina kontaktuppgifter hos EHB.

Enkäten finns på svenska och engelska.

Du väljer önskat språk när du loggar in till enkäten.

Har du frågor om enkäten kan du vända dig till AktivBo via e-post info@aktivbo.se eller telefon 08-23 39 85.

Du är naturligtvis också välkommen att kontakta oss på EHB via e-post info@ehb.se eller telefon 0171-62 58 20.

AktivBo är ett företag som har flera års erfarenhet av att genomföra hyresgästenkäter.

De garanterar att de inlämnade enkätsvaren är anonyma gentemot EHB. Din inloggning till enkäten behöver AktivBo för att kunna sortera svaren per bostadsområde och fastighet och för att kunna skicka ut påminnelser till dig.