DIGITAL FREDAGSUNDERHÅLLNING MED ZINAT PIRZADEH!

Fritidsakademin bjuder på digital föreläsning med Zinat Pirzadeh!

  Zinat Pirzadeh är en person med stort hjärta och många talanger. Hon är en av Sveriges mest populära komiker. Ni har kunnat se henne i Stockholm Live på SVT och på de flesta humorklubbar runtom i landet. Hennes verbala briljans, vassa tunga och gränslösa humorattityd gör att hon kan driva med det mest allvarliga och vända det till ett förlösande gapflabb.

 

I den här föreläsningen talar Zinat om mötet med det nya landet som vuxen. Arbetslivet, det sociala livet, språket, om det kulturella bagaget, möte med myndigheter med mera är ämnen hon tar upp i en underhållande och mycket tänkvärd föreläsning. Efter föreläsningen finns Zinat tillgänglig för en kortare frågestund.

Foton: Elisabeth Ohlson Wallin, Ulla Andesong

DATUM Fredagen den 27:e november

TID Klockan 19:00-20:00

DU BEHÖVER Internetuppkoppling och en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

ANMÄLAN Maila christina@ehb.se senast torsdagen den 26:e november, du får då mer information om hur du tar del av föreläsningen. 


Om Fritidsakademin

Fritidsakademin är ett projekt som drivs i samarbete mellan Medborgarskolan, EHB och Hyresgästföreningen. Projektet är finansierat av DELMOS. Fritidsakademin kommer att erbjuda gratis aktiviteter och spännande föreläsningar för alla åldrar!

Följ Fritidsakademins facebooksida för att få mer information om kommande aktiviteter!