NYPRODUCERADE BOSTÄDER I KVARTERET SKIFTNYCKELN

Våra nyproducerade hyreslägenheter i kvarteret Skiftnyckeln utgörs av allt ifrån smart planerade enrumslägenheter till större alternativ om två samt tre rum och kök. Lägenheterna är enkelt och stilfullt planerade vilket innebär att du med fördel kan sätta din egen prägel på ditt hem. 1:orna har ljus linoleummatta i boytorna, vitmålade väggar samt helkaklade badrum med grå plastmatta på golv. 2:orna har vitlaserade parkettgolv i boytorna och 3:orna har parkettgolv i boytorna.

Titta på den digitala visningen!

Nära till allt!

Centrum, mataffärer, förskola, skola, gymnasium, idrotts-, sim-, tennis-, padel- och ishall, golfbana, grönområden samt flera av Enköpings vackra parker ligger inom ca 1,5 km så här får du bästa förutsättningar till ett såväl praktiskt som socialt och aktivt liv!

enkoping_avstand_sj

Dessutom är det bara ca 1,4 km till resecentrum som är Enköpings knutpunkt för kollektivt resande. Med SJ tar man sig till Stockholms centralstation på ca 40 minuter, eller varför inte åka ca 12 minuter för att ansluta till SL:s rosa linje i Bålsta och resa vidare i deras nät? Res i andra riktningen med SJ och nå Västerås på ca 15 minuter!

Kortaste kötiden - några dagar!

Kötiden för vår nyproduktion i Kv. Skiftnyckeln i stadsdelen Bahcostaden varierar, men den kortaste har varit ett par dagar så här har du verkligen chans att få ett boende med förstahandskontrakt på riktigt kort tid! Några av bostäderna förmedlas dessutom som BostadDirekt vilket innebär att du behåller din kötid även efter att du har tecknat hyreskontrakt.

Bahcostaden ingår i bostadsområdet Herrgården/Fanna i Enköping.

Se våra lediga bostäder

Bilder - 3 rum och kök

Skiftnyckeln Sovrum 1

Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter.

Skiftnyckeln Kök 2

Ljust kök med öppen planlösning till vardagsrummet.

Skiftnyckeln Vardagsrum 1

Vardagsrum med mycket ljusinsläpp och utgång till balkong/uteplats.

Skiftnyckeln 3 rok Balkong 1

Härlig balkong med utsikt över Villa Fannalund och Korsängens grönska.

Skiftnyckeln 3 rok Barnrum 2

Rum för familjen, kontoret eller kanske en hobby?

Skiftnyckeln 3 rok Badrum 2

Rymligt badrum som har plats och är förberett för enkel inkoppling av egen tvättutrustning.

 

BÄSTA LÄGET
för ett praktiskt, socialt och aktivt liv!

Förskola ca 100 m
Livs, kiosk, restaurang  ca 450 m
Tennis och padel ca 850 m
Skola ca 1 km
Gymnasium ca 1,1 km
Idrotts-, sim- och ishall ca 1,3 km
Golfbana ca 1,4 km
Stationen ca 1,4 km
Stora torget ca 1,8 km
Fritidsbåtshamn ca 2,1 km
Badstrand ca 6,0 km

 

Boka privat visning

Du kan boka visning oavsett om du har gjort intresseanmälan, fått erbjudande eller skrivit på kontrakt. Med anledning av Corona arrangerar vi endast bokade visningar.

BOKA PRIVAT VISNING

Bilplats

Parkeringsplatser förmedlas av EHB via en separat kö. I Kvarteret Skiftnyckeln finns parkeringsplatser med laddstolpe för elbil. Läs mer om hur du ställer dig i kö för bilplats.

Se lediga bilplatser 

Kvarteret Skiftnyckeln

EHB har tillfört 146 hyresbostäder varav 58 ungdomsbostäder till Enköpings bostadsmarknad genom projektet Kvarteret Skiftnyckeln i den nya stadsdelen Bahcostaden.

I kvarteret har vi även lokaler i bottenvåningen på det tidigare huvudkontoret samt i det varsamt renoverade Rithuset.

Den gamla matsalen har omvandlats till en modern förskola för 140 barn och byggnaden uppfyller miljöbyggnad silver vilket innebär att utöver vårt engagemang i miljöfrågor så gör vi särskilda anpassningar för de som ska vistas i byggnaden. Bland annat solskydd, ljudmiljö och ventilation kommer vara mycket bättre än lagkrav.

Läs mer om projektet på bahco.nu