Driftinformation

Här hittar du samlad information om akuta driftstörningar och planerade åtgärder som resulterar i temporära driftstörningar.

Akuta driftstörningar och åtgärder

Berörda adresser
Samtliga bostäder som får värme och varmvatten via fjärrvärme.

Driftstörning
Fjärrvärme

Status
Åtgärdat

Information - 30:e november klockan 10:20
Stabil leverans av fjärrvärme är tillbaka. Värme och varmvatten kommer komma tillbaka till normala nivåer successivt under dagen.

Vi identifierade under tisdagsmorgonen en ojämn leverans av fjärrvärme till våra fastigheter i Enköping. Detta påverkade värmen och varmvatten i din bostad.

Planerade åtgärder

Berörda adresser
Eriksgatan 31

Driftstörning
Avstängning av hiss

Tidpunkt
2:a december mellan klockan 07:00-16:00 

Information
Hissen ska repareras. 

Har du stora svårigheter att ta dig till och från din bostad utan hiss och behöver uträtta viktigt ärende under tiden när hissen är avstängd är du välkommen att höra av dig till oss via e-post info@ehb.se eller telefon 0171-62 58 20.

Denna åtgärd var planerad att utföras under fredagen den 26:e november men behövde planeras om till den 2:a december.


Strömavbrott?

Har du strömavbrott? Då kan du titta på filmklippet Enkla eljobb och få tips på vad du kan göra. Filmklippet finns textat på flera språk.

Kvinna i ett rum med texten ENKLA ELJOBB

Ser det ut som att fler i ditt bostadsområde har strömavbrott? Då kan du via Eon:s webbplats för strömavbrott se om det finns några kända driftstörningar och när de beräknar att det kommer vara åtgärdat.

Digitala tjänster

För ärenden som gäller de digitala tjänster som du har beställt kontaktar du din leverantör. På EHB:s kommunikationsoperatör Open Universe webbsida för driftinformation finns länkar till leverantörernas webbsidor för driftinformation och support.