Blanketter & Dokument

Här kan du ladda hem diverse blanketter och dokument. Observera att du måste skriva ut dem på papper för att sedan fylla i dem och skicka dem till oss. En del blanketter går att delvis fylla i på datorn innan man skriver ut dem på papper.

Vår postadress är:

AB Enköpings Hyresbostäder
Box 3051
745 03 ENKÖPING

Blanketter

Uppsägning av hyreskontrakt

Uppsägningen måste vara skriftlig. Du kan säga upp ditt hyreskontrakt via:

  • Mina sidor
  • Blankett
  • Formuläret som finns på sista sidan i ditt hyresavtal.

När vi har tagit emot din signerade uppsägning skickar vi en uppsägningsbekräftelse till din e-postadress, alternativt till din postadress om du inte har angett en e-postadress.

Via Mina sidor

Logga in på Mina sidor och klicka på fliken Kontrakt. Klicka därefter på alternativet längst ner med rubriken Kontraktsuppsägning.

Skärmdump från Mina sidor

Du får då möjlighet att ange avflyttningsdatum om det är ett senare än enligt avtal och kontrollera att din e-postadress är uppdaterad. Klicka därefter på blåa knappen med rubriken Skicka uppsägning.

Skärmdump från Mina sidor

Inom cirka 7 arbetsdagar kommer du få ett e-postmeddelande från oss med en länk för att signera din uppsägning med Mobilt BankID. Kontrollera gärna din skräppost om du inte har fått e-postmeddelandet efter cirka 7 arbetsdagar, har det inte hamnat i din skräppost heller kontaktar du oss via info@ehb.se.

Har du inte Mobilt BankID ber vi dig maila till info@ehb.se och informera oss om det så postar vi uppsägningen till dig istället som du får skriva på och skicka tillbaka till oss.

Via blankett

Det finns även en blankett som du kan använda, den finns att ladda hem under rubriken Blanketter. Fyll i och signera den och posta den till oss.

Via hyreskontrakt

På sista sidan i ditt hyreskontrakt finns en ruta för uppsägning, fyll i och signera den och posta den till oss.