Öppen aktivitet

Är du mellan 9 och 15 år och vill delta i olika aktiviteter? Då är öppen aktivitet någonting för dig! Under vecka 9-20 (inte vecka 13) under våren får du möjlighet att prova på HANDBOLL, FOTBOLL, BASKET & BOXNING! Alla aktiviteter är gratis och du kan prova så många gånger du vill! 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för ungdomsidrott. Det finns därför maxantal för varje aktivitet och aktiviteten kan hållas utomhus om vädret tillåter. Byt om hemma, handtvätt innan aktivitet är obligatoriskt. Kom ihåg - stanna hemma om du har förkylningssymptom. Följ Öppen aktivitet på Facebook och Instagram och för att få senaste informationen!

Här är schemat för vårens aktiviteter:

TISDAGAR

Enköpings Handbollsförening

Handboll är en rolig sport som alla kan spela oavsett om man är nybörjare eller spelat tidigare! På plats finns ledare som lär dig allt du behöver veta för att vara med. Välkommen!

TID INSTÄLLD TILLSVIDARE
PLATS Rombergaskolans gymnastiksal, så här hittar du till salen
MER INFO Enköping Handbollsförenings webbplats
KONTAKT oppenaktivitet@enkopinghandboll.se


TORSDAGAR

Enköpings SK fotboll - för tjejer

Kom och spela fotboll med oss! Med fokus på glädje varvar vi lekar med fotbollsspel. Ledare från ESK:s damlag är på plats.

TID Torsdagar klockan 16:30-18:00
PLATS Rombergaskolans gymnastiksal, så här hittar du till salen
MER INFO ESK:s webbplats för Öppen aktivitet
KONTAKT Torgny Carlsson 073-398 49 78, torgny.carlsson@hotmail.se


FREDAGAR

Enköpings SK fotboll - för killar

Kom och spela fotboll med oss! Med fokus på glädje varvar vi lekar med fotbollsspel. Ledare från ESK:s herrlag är på plats.

TID Fredagar klockan 17:30-19:00
PLATS Västerledsskolans gymnastiksal, så här hittar du till salen
MER INFO ESK:s webbplats för Öppen aktivitet
KONTAKT Torgny Carlsson 073-398 49 78, torgny.carlsson@hotmail.se


LÖRDAGAR

Somaliska kultur- och idrottsförening

Kom och spela basket med oss! Det kommer finnas ledare på plats och du är välkommen oavsett om du är nybörjare eller en van spelare! Vi fokuserar på att skapa en glädjefylld lördagskväll med basket som aktivitet.

TID Lördagar klockan 18:00-19:00
PLATS Rombergaskolans gymnastiksal, så här hittar du till salen
MER INFO Farhan Mustaf 072-315 92 35, farhanma@live.se
KONTAKT Farhan Mustaf 072-315 92 35, farhanma@live.se


SÖNDAGAR

Enköping Athletic City Club

Kom och boxas med oss! Boxning är en rolig sport som alla kan utöva oavsett om du har tidigare erfarenhet eller är nybörjare. Vi erbjuder boxning i tjejgrupper och killgrupper där ni får testa på olika boxningsövningar med boxningstillbehör. Ni boxas inte mot varandra utan fokus kommer vara på en rolig och glädjefylld aktivitet i form av roliga parövningar. Varmt välkommen!

TID Söndagar klockan 16:00-17:00
PLATS Västerledsskolans gymnastiksal, så här hittar du till salen
MER INFO Enköping Athletic City Clubs instagram
KONTAKT Mostafa Abusagr 070-771 57 44, enkopingcityac@hotmail.com

Konceptet Öppen aktivitet

Öppen aktivitet är ett samarbete mellan Enköpings Hyresbostäder, föreningslivet och företag. Öppen aktivitet vill sänka trösklarna till föreningslivet genom att erbjuda spontana och roliga tillfällen att prova på olika aktiviteter. Öppna aktiviteter är alltid gratis och det krävs inga förkunskaper att delta. Öppen aktivitet riktar sig mot ungdomar mellan 9-15 år.

Bakgrunden till samarbetsformen

Enköpings Hyresbostäder vill att alla hyresgäster hos oss ska trivas och känna sig trygga i sina bostadsområden. Vi kan genom Öppen aktivitet ge alla förutsättningar att prova på någonting nytt i en trygg och glädjefull miljö. Föreningsengagemang har många positiva hälsoeffekter.