Gör dina inbetalningar till vårt bankgironummer

Kvinna som sitter framför en dator

Från och med december tar EHB emot inbetalningar till bankgironummer 242-5031. En bankgiroavi med bankgironumret följer med vår faktura och det är lika enkelt för dig att betala som tidigare. Gör din inbetalning till det konto som står på fakturan. 

Betalar du via autogiro behöver du inte göra något. Inbetalningen sker automatiskt till bankgironumret om du har pengar på ditt konto när betalningen ska genomföras.

Vill du skaffa autogiro?

Så här fungerar autogiro! 

Anmäl att du vill starta ett autogiro antingen via din internetbank eller fyll i blanketten och följ instruktionerna.

Betalar du via en internetbank kan du behöva lägga till vårt bankgironummer innan du kan göra inbetalningen.

Har du tidigare fått e-banksfaktura kan du behöva lägga till AB Enköpings Hyresbostäder med bankgiro 242-5031 via din internetbank för att få framtida hyresfakturor levererade som e-banksfakturor. Har du inte mottagit hyresfakturan som e-banksfaktura har den levererats till din digitala brevlåda hos Kivra eller via post om du inte har Kivra. Den finns även tillgänglig via Mina sidor på ehb.se.

Har du konto hos Kivra levereras din hyresfaktura till din digitala brevlåda hos Kivra. En bankgiroavi med bankgironumret följer med vår faktura och det är lika enkelt för dig att betala som tidigare. Så här fungerar det med fakturor hos Kivra!

En bankgiroavi med bankgironumret följer med vår faktura och det är lika enkelt för dig att betala som tidigare.

Vad händer om jag gör min inbetalning till fel konto?

Gör du inte din inbetalning till det konto som står på fakturan innan fakturans förfallodag registreras det som en utebliven inbetalning och skickas till inkasso. EHB anlitar Intrum för inkassoärenden och på deras webbplats hittar du instruktioner och svar på vanliga frågor om inkasso.

Kontakta alltid din bank om du upptäcker att du av misstag har gjort en betalning till fel konto.

Hyresfakturan når du alltid via Mina sidor på ehb.se

Oavsett vilket aviseringssätt eller betalsätt som du använder för dina hyresfakturor så når du alltid dina hyresfakturor genom att logga in på Mina sidor på ehb.se.

Vänligen observera att statusen på Mina sidor som redovisar om vi har mottagit din inbetalning har ett par arbetsdagars fördröjning efter varje månadsskifte. Statusen uppdateras inte på Mina sidor förrän då, oavsett när du gjorde din inbetalning.


Kontakta oss

Har du funderingar angående din faktura eller inbetalning är du välkommen att kontakta oss via info@ehb.se eller 0171-62 58 20.