Odla i pallkrage!

Hur fungerar det?

Odlingsplatserna skapas på:

  • Korsängsgatan 77-85, mittemot lekplatsen.
  • Lillsidan, gården till Bivråksgränd
  • Romberga, gården till Sämskarbogatan 35-47

Det kommer finnas ett begränsat antal platser och storleken på ytan som du kan erbjudas beror på hur många som intresseanmäler sig.

Enköpings Hyresbostäder ordnar med pallkrage, jord och tillgång till vatten.

Den 11:e maj träffar vi alla som har erbjudits en odlingsplats och går igenom vad som gäller för odlingen samt tecknar avtal. Vi träffas på Korsängen klockan 15:00, Lillsidan klockan 16:00 och Romberga klockan 17:00. Om du anmäler intresse behöver du närvara denna tid. Därefter får du ta över och bygga ihop en pallkrage, fylla den med jord och börja plantera!

Intresseanmäl dig senast 7:e maj!

Anmäl ditt intresse senast den 7:e maj via e-post info@ehb.se. Den 10:e maj meddelar vi dig via e-post om du har fått en odlingsplats eller inte.

Kontaktperson

Kontaktperson för odling i pallkrage är Emelie Lidman som är Områdesutvecklare på EHB. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta henne via e-post emelie@ehb.se.


Fritidsakademins logo med tre cirklar i orange, blå och rosa och texten i versala bokstäver Fritidsakademin Enköping Odling i pallkrage är en aktivitet som arrangeras av Fritidsakademin. Fritidsakademin är ett projekt som startades under hösten 2020 och drivs i samarbete mellan EHB, Medborgarskolan och Hyresgästföreningen. Projektet är finansierat av DELMOS, delegationen mot segregation.

Läs mer om Fritidsakademin