Odla inomhus!

Inspirera dina grannar till att odla inomhus genom att skicka in en bild på din odling till EHB:s odlingstävling! Det kan vara en bild på exempelvis dina krukväxter, odling av något ätbart eller kanske något nytt spännande odlingsexperiment som du har startat? Det spelar ingen roll om du har gröna fingrar eller är nybörjare, alla bidrag är välkomna!

Vinnaren röstas fram av besökarna på Trädgårdsdagen!

EHB väljer ut finalisterna och alla besökare får rösta fram vinnaren under Trädgårdsdagen den 3:e september. Besök EHB:s tält i Drömparken för att rösta!

1:a pris är ett startkit för att kunna odla ätbart inomhus utan jord, som även kallas för hydroponisk odling. Övriga finalister vinner ett Enköpings presentkort med ett värde på 200 kr.

Odlingskit för hydroponisk odling

Besök EHB:s tält på Trädgårdsdagen!

Du hittar vårt tält i Drömparken och vi bjuder på inspiration till att odla inomhus genom finalisternas bilder i vår odlingstävling och vi visar hur du kan odla inomhus utan jord!

Skicka in ditt tävlingsbidrag!

Skicka in en bild på din odling till info@ehb.se senast 21:a augusti 2022. Ange även ditt namn och telefonnummer.

Vinnaren presenteras under Trädgårdsdagen på scenen i Drömparken klockan 15:15.


Trädgårdsdagen

Upplev en dag fylld av inspiration kring trädgård, mat, hälsa och hantverk den 3:e september! Årets tema i Drömparken är odlingskultur.

Program och aktiviteter hittar du på Trädgårdsdagens webbplats!