Objektsdetalj

SEK 7 438
52 m2

2 Rum och Kök

City: Enköping

Object no.: 1792-1-0082

Access: 2021-11-01

Built: 2021

Publish until: 2021-05-07

Floor: 0

Days published: 3

Hiss

Description

Bo cirka 500 meter från Enköpings station och få gång- och cykelavstånd till det stora handelscentret på Myran-området där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger, gym och service. I Älvdansen och Enköping får du närhet till ett brett föreningsliv och naturupplevelser!

Planning description

Svanenmärkt nyproducerad bostad med vitmålade väggar och vackra parkettgolv i alla boytor. I hall och badrum är det grå klinker på golv. Öppen planlösning mellan kök med matplats och vardagsrum. Köket är utrustat med spis med induktionshäll. Fint ljusinsläpp från två håll och utgång till uteplats via terrassdörr med glasparti ända ner till golv. Badrummet är helkaklat med vitt kakel och stång för duschdraperi. Badrumsskåpet ovanför handfatet har dörrar i dubbelsidigt spegelglas.

Extra descrption

Fiber är indraget och du väljer själv om du vill lägga till tjänster som erbjuds av flera leverantörer via Open Universe. I hyran ingår 0,5mbit/s data och för närvarande cirka 15 tv-kanaler i det analoga nätet. Hushållsel samt faktisk egen varmvattenförbrukning tillkommer utöver hyran. Kallvatten samt uppvärmning av bostaden via fjärrvärme ingår i hyran. Bra förvaringsmöjligheter erbjuds i form av eget förråd på vinden. En gemensam tvättstuga finns på bottenplan. Det finns bra gång- och cykelvägsförbindelser och det är cirka 500 meter till stationen. På innergården finns låst cykelförråd. För dig med bil finns möjlighet att komplettera med egen parkeringsplats via EHB:s separata kö för parkeringsplatser. Det finns även parkeringsplatser med laddstolpe för elbil. Fastigheten och alla bostäder skall vara rökfria såväl in- som utvändigt. Bilderna är exempelbilder från en bostad med 2 rum och kök.

Area name

Romberga omfattas av bostadsområdet Romberga och den nya stadsdelen Älvdansen.