3 RUM & KÖK - SADELMAKAREN

I Sadelmakaren hittar du troligen det bekvämaste och mest unika hyresrättsboendet som Enköping har att erbjuda!

Bostäderna i höghusen på Sadelmakargatan 11, 13 och 15 har öppen planlösning, generös balkong, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt förråd som nås inifrån bostaden ... och det är bara några av de egenskaper som placerar dessa lägenheter bland de bekvämaste i Enköping! Både den fina innergården som ligger en våning upp och garaget i markplan nås enkelt med samma hiss som du använder för att ta dig till och från ditt våningsplan.

Titta på ett filmklipp om Sadelmakaren

Nära till allt!

Mataffärer, restauranger, butiker, bibliotek, biograf, fritidsbåtshamn, förskola, skola, gymnasium, idrotts-, padel- sim- och ishall, grönområden samt flera av Enköpings vackra parker ligger närmare än 1000 meter så här får du bästa förutsättningar till ett såväl praktiskt som socialt och aktivt liv!

Dessutom är det bara ca 1,5 km till resecentrum som är Enköpings knutpunkt för kollektivt resande. Med SJ tar man sig till Stockholms centralstation på ca 40 minuter, eller varför inte åka ca 12 minuter för att ansluta till SL:s rosa linje i Bålsta och resa vidare i deras nät? Res i andra riktningen med SJ och nå Västerås på ca 15 minuter!

KORTASTE KÖTIDEN - NÅGRA DAGAR!

Kötiden för vår nyproduktion i Kv. Sadelmakaren på Korsängen alldeles intill Enköpings centrum varierar, men den kortaste har varit ett par dagar så här har du verkligen chans att få ett boende med förstahandskontrakt på riktigt kort tid!

Sadelmakaren ingår i bostadsområdet Korsängen i Enköping.

Se våra lediga bostäder

Bilder - 3 rum och kök

Sovrum

Sovrum

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. 

Stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig utsikt!

Kök utrustat med induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn och fullstora kyl- och frysskåp.

Helkaklat badrum med klinker på golv och tvättutrustning.

Generös möblerbar balkong med utsikt över Enköpings centrala delar eller grönområdet med idrottsfält och Vattenparken.

Innergården ligger en våning upp från markplan och nås med samma hiss som du använder för att ta dig till och från ditt våningsplan.

Boka privat visning

Du kan boka visning oavsett om du har gjort intresseanmälan, fått erbjudande eller skrivit på kontrakt. Med anledning av Corona arrangerar vi endast bokade visningar.

BOKA PRIVAT VISNING

Bilplats

Parkerings- och garageplatser förmedlas av EHB via en separat kö. Läs mer om hur du ställer dig i kö för bilplats. Sadelmakaren ingår i bostadsområdet Korsängen i Enköping.

Se lediga bilplatser