GLAD SOMMAR!

Sommaren är här och ett säkert tecken förutom det vackra vädret är att vi tillsammans med våra sommarjobbare nu är i full färd med att göra sommarfint i våra områden genom att klippa gräs, rensa bort ogräs och mycket annat!

Uthyrningen av Älvdansen rullar på och det är roligt att se att intresset för våra nyproducerade och klimatsmarta bostäder är så stort. I augusti påbörjas uthyrningen av vårt andra och sista hus på Älvdansen och de första hyresgästerna får vi välkomna redan i höst.

Efter sommaren ser vi också fram emot en höst där de restriktioner vi behövt vidta för att hjälpa till att minska smittspridningen förhoppningsvis kan fasas ut. Så att vi kan träffa både våra hyresgäster och kollegor oftare!

Glad sommar önskar vi på EHB!

Serviceanmälan

Under sommaren har många av våra medarbetare semester. Vi behöver därför prioritera akuta ärenden. Övriga serviceärenden kan ta längre tid än vanligt att få åtgärdade. Är ditt ärende inte akut ber vi dig att avvakta med att göra din serviceanmälan till mitten av augusti när vi har full bemanning igen.

Så här gör du en serviceanmälan