EHB:s vd slutar

Flerbostadshus i vinkel i flera våningar. Fasad i rött, grått och vitt.

Carina Weir, vd för Enköpings Hyresbostäder (EHB) har meddelat bolagets styrelse att hon vill avsluta sin anställning.

- Det har varit spännande och intensiva år med försäljning och tillförande av bostäder genom nyproduktion. Genom ombyggnadsprojekt har vi tillfört Enköpings bostadsmarknad trygghetsbostäder, en ny boendeform. Verksamheten har utvecklats snabbt inom digitalisering och har ett stort fokus på våra hyresgäster och vårt hållbarhetsarbete. Efter snart 6 händelserika år känner jag att det är dags för nya utmaningar och kommer kliva på ett nytt uppdrag som HR-ansvarig på Sveriges Allmännytta, säger Carina Weir.

- Vi är mycket nöjda med Carina Weirs insats som vd. Med sin specialkompetens inom HR har hon skapat en trygg och stabil organisation samtidigt som hon bidragit starkt till affärsutveckling och effektiviserad förvaltning. Det är givetvis tråkigt att Carina väljer att sluta och jag tillsammans med styrelsen riktar ett varmt tack för hennes insatser och önskar henne all lycka, säger Elisabeth Norman, styrelseordförande för EHB.

Uppsägningstiden för vd är sex månader. Styrelsen påbörjar nu processen för rekrytering av ny vd.

Kontakt

Kontaktperson för pressrelaterade frågor kring denna information är Elisabeth Norman, styrelseordförande Enköpings Hyresbostäder, som nås via e-post elisabeth.norman@politiker.enkoping.se.