Sommarlovsfotboll

Alla barn och ungdomar mellan 9-15 år är välkomna att spela fotboll med oss på sommarlovet!

Sommarlovsfotbollen under vecka 30 leds av spelare från fotbollslaget Enköping Atheltic City Club. Ta gärna med dig dina vänner, syskon och grannar och ha en rolig stund på fotbollsplanen tillsammans!

  • Det är gratis.
  • Du behöver inte ha någon särskild utrustning på dig. Att spela fotboll i sandaler, tofflor eller liknande är inte jätteskönt för tårna, så skor som sneakers, tennisskor eller liknande är bra om du har på dig.
  • Du behöver inte anmäla dig, det är bara att komma förbi!

När vi tar paus bjuder vi alla spelare på lite fika!

 

 

När, var, hur?

Här kommer allt du behöver veta för att spela fotboll på sommarlovet med oss!

Plats

På Korsängsfältets B-plan som ligger bakom konstgräsplanen vid vattenparken och Westerlundska gymnasiet.

På Enköping kommuns webbplats hittar du karta över Korsängsfältet.

Tid

Klockan 16:00-18:00

Dagar

  • Tisdagen den 27:e juli
  • Onsdagen den 28:e juli
  • Torsdagen den 29:e juli

Funderingar?

Du är välkommen att kontakta Enköpings Athletic City Club via e-post enkopingcityac@hotmail.com eller via mobiltelefon 070-771 57 44 om du har några funderingar kring sommarlovsfotbollen under vecka 30!

Enköping Athletic City Club logo. Ett kattdjur och en fågel i stiliserat svart och vitt ovanför en röd cirkulär bård med föreningens namn i. I mitten finns två knutna händer som möts, en har brun hud och en har beige hud.


Öppen fotboll

Under vecka 26, 27, 28 och 29 kan barn och ungdomar mellan 7-14 år även spela sommarlovsfotboll med ESK på lite olika platser i Enköping. Mer information om detta hittar du på ESK:s webbplats!


Öppen aktivitet

Sommarlovsfotboll är en del i Öppen aktivitet som är ett samarbete mellan Enköpings Hyresbostäder, Enköpings kommun och föreningslivet i Enköping.

Öppen aktivitet vill sänka trösklarna till föreningslivet genom att erbjuda spontana och roliga tillfällen att prova på olika aktiviteter. Öppna aktiviteter är alltid gratis och det krävs inga förkunskaper att delta. Öppen aktivitet riktar sig mot barn och ungdomar mellan 9-15 år.